Aveyron ontdekken is meer dan zien alleen, In deze rubriek laten we u een kleine greep van onspannende mogelijkheden voor heel het gezin zien.
 

 
 
 

 
Pastoralia             
21km 
Hier kunt u de wereld van de schapen ontdekken, luister, kijken, voelen, begrijp het schaap in het land van Roquefort.  Speciaal programma voor kinderen  
Sur les Rails
 
49 km         
Als stel, gezin of met vrienden, maakt u een orginele reis per rail-bike of trein over een spoorlijn vol charmes en mysterie. 
Verschillende tunnels en viaducten leiden u door de vallei. Deze tijdloze reis brengt groot en klein in vervoering. 
L'Enfant sauvage
 
 
 
30 km            
Kent u de fim L'enfant sauvage,  Dat is een waargebeurt verhaal van een kind dat door de ouders achtergelaten werd als baby.  U kunt de plaats bezoeken en beleef wat het kind 10 jaar heeft moeten doorstaan in 1800. 
Bateliers du viaduc    
 
49 km   
klim aan boord en ontdek de tarn vallei, Een schipper zal u de rijkdom van de flora en fauna tonen en natuurlijk de majestueuze viaduct van Millau
Jambon de Lacaune      30 km U bent van harte welkom in de wereld van de ham, Je zult ondere andere het voorrecht hebben bij het invoer prcoses van een indrukwekkende hammen droger,  na een film en een bezoek aan het museum krijgt u nog een demonstratie van het snijden van een ham en het belangrijkste niet vergeten ; het proeven 
Micropolis 
 
 
70 km           
De stad van de insecten, is een speelse recreatie park, in de buurt van de Viaduct van Millau. Leerzaam voor het hele gezin, waar u de insecten en hun omgeving leerd kennen. 
Ezels van lavagnol 15km  Doe aan slow toerisme, wandelen met een ezel is de herontdekking van de 5 zintuigen, waardeer de rust ontsnap aan de stress en de drukke dagelijkse beslommeringen  een unieke ervaring.    
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen