De kastelen in onze omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken. 
 

 

 

 
Kasteel De Brousse                                                   
43 km                 
Gerangschikt als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het kasteel is een bewonderenswaardig voorbeeld van architectuur uit de middeleeuwen. 
 
Kasteel De Coupiac  46 km
Het Kasteel is genesteld in het groen. U vind er een rijke en boeiende middeleeuwse architectuur met veel animatie  ideaal voor kinderen.

Kasteel De MonTaigut  20 km
Rondleidingen voor elk wat wils. Bij aankomst in het kasteel worden er verschillende rondleidingen gegeven.  Ideaal voor volwassenen met kinderen.

Kasteel De Saint-Izaire
39 km
Kasteel van de XIV eeuw met een zeer verfijnd interieur.                                                 Gratis bezoek met documentatie.
 
Kasteel D'esplas à Rebourguil            24 km
Een versterkte burcht dat de defensieve systemen  van de middeleeuwen illustreert. Het kasteel ligt in het midden van een park en dateert uit de 100 jarige oorlog.
 
Kasteel De Mélac  à Saint-rome-de-cernon 46 km
Werd gebouwd door de Gazon familie van de veertiende tot en met de zestiende eeuw. Het bezit een grote binnenplaats arcades en driehoektorens.

Kasteel De versols à Versols-et-Lapeyre 24 km
Het kasteel heeft prachtige overblijfselen rondleidingen worden gedaan door de familie van de herkomst die hier nog altijd wonen.

 Kasteel musée de la  vie rurle et Lapierre à Saint-Beauzély  77 km  In het kasteel is een museum met meer dan 4000 objecten over het leven van de mens op het platteland.
 Kasteel  De la tour-sur            
-Sorgues 
 30 km   Het kasteel is gebouwd in verschillende eeuwen ( XII - XV - XVI ) het kasteel word
 vaak gebruik als tentoonstellingsruimte.