Bericht schrijven >

Bedankt voor de toffe vakantie de goede tips en super lekker ontbijt en avond eten.
Top locatie bij vriendelijke koppel. Zeker één aanrader we waren er van 25 juli tot 5 Augustus en hebben ons geen moment verveeld.
Vele groeten uit Mol

Hilde & Peter - 13-08-2019 - 21:11

Vorig jaar hebben we een heerlijk verblijf gehad bij au-prieure-saint-Jean! We hebben er genoten van de prachtige omgeving, van het sfeervol gerenoveerde karakteristieke huis.Maar bovenal waren we blij verrast hoe gastvrij we werden ontvangen door Sandra, Martijn en Juul. We werden verwend met elke ochtend een heerlijk ontbijt dat bij lekker weer op het terras werd geserveerd. Niet een standaard ontbijt; het ontbijt bestond uit heerlijke streekproducten en ook het avondeten, waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken, smaakte voortreffelijk. Daarbij werd steevast een met zorg gekozen wijn geserveerd. Kortom; een aanrader voor iedereen die van rust, ruimte, cultuur en lekker eten en drinken houdt !

Esther van Heeswijk - 16-05-2019 - 22:46

 

Wij verbleven bij Sandra en Martijn voor een periode van 5 nachten (wandelarrangement). We werden hartelijk ontvangen door beiden. De kamer was netjes en proper. Het leuke is dat de oude elementen van het huis behouden bleven (het is een huis met een geschiedenis). Het ontbijt is rijkelijk met zelfgemaakte jam,gels en choco, bioyoghurt van een lokale melkproducent, eitjes naar wens, etc. Wij hadden ook lunch inbegrepen onder vorm van een picnic. Dit werd meegegeven in een picnicmand met bestek, glazen en broden. De luch bevatte baguette, zelfgemaakte salades, jam, choco, kaas, fruit, etc. Ook het 3-gangendiner is een aanrader met lokaal getinte recepten. e vonden ons verblijf super en gaan zeker nog eens terug.

Christy Vanhee - 26-05-2018 - 21:48

Het was ons een waar genoegen om in de Prieure Saint Jean te verblijven bij Martijn en Sandra en Juul. Zij doen hier echt alles om u als VIP's te behandelen. TOP verblijf, goede keuken en lekker ontbijt met persoonlijke touche geserveerd. Bedankt en we proberen hier zeker nog een vervolg aan te breien

Hans en Linda - 05-08-2016 - 16:02


Bericht schrijven >